Termékeink

Cégünkről

Nagykonyhatechnika. Ipari hűtéstechnológia.

TV2 és testvércsatornáin promotált legújabb reklámfilmünk:

http://www.youtube.com/watch?v=7cpjcIcMX10&feature=youtu.be

Cégünk nagykonyhák, hotel-konyhák, éttermi-konyhák, közüzemi konyhák, cukrászdák, élelmiszer üzletek, csoportagregátos központi hűtőrendszerek, hűtőkamrák, hűtőházak komplett kiviteli megoldását kínálja. Tervezés, árajánlatadás, kivitelezés, szerviz, utókövetés.

Cégünket 2011-ben alapítottuk. Szakmai tapasztaltunk 10 évre tekint vissza, de a hűtéstechnológiai tervezésben valamint konyhatechnológiai kivitelezésben több mint 15 éves múlttal rendelkezünk.

Egy budapesti és egy vidéki irodában várjuk ügyfeleinket, valamint országos szervízhálózat és a legjobb, nagy tapasztalattal rendelkező konyha-, illetve hűtéstechnológiában jártas szakemberekre támaszkodunk kivitelezéseink során. Mivel kizárólag magas szakmai ismeretekkel rendelkező, tehetséges, felkészült szakemberek végzik kivitelezéseinket, a kiváló technikai és technológiai háttér biztosítják az elvégzett munka kiváló minőségét.

Vevőink elégedettsége a határidők pontos betartásának, az irányító csapat rugalmas gondolkodásának, valamint a piaci igények folyamatos nyomon követésének köszönhető. Az általunk forgalmazott termékek 100%-ban az Európai Unió termékei, tartózkodunk a távol keleten gyártott gyenge minőségű és bizonytalan alkatrész ellátási háttérrel rendelkező termékek terjesztésétől, árusításától, forgalmazásától.

Célkitűzéseink és üzletpolitikánk közé tartozik a korrekt és kiegyensúlyozott üzleti kapcsolatok megteremtése. Erre törekszünk azáltal, hogy munkáink minősége és megbízhatósága mindenkor kielégíti megrendelőinknek és üzleti partnereinknek elvárásait és a vonatkozó előírásokat.

Ennek a minőségpolitikának a megteremtése és tartós fenntartása érdekében minőségügyi céljaink a következők: Munkáinknak és kapcsolódó szolgáltatásainknak minőségben, árban és határidőben versenyképesnek kell lenniük a hazai versenytársak körében!

Társaságunk feladatait a megrendelőink igényeinek és elvárásainak maradéktalan teljesítésére való törekvés határozza meg. Cégünk arculatának, szakmai hírnevének magatartása, együttműködési készségének biztosítania kell régi megrendelőinkkel fennálló jó kapcsolataink megőrzését és új partnereink bizalmának elnyerését. Minden tevékenységünket rendszeresen ellenőrizzük, tökéletesítjük, minőség-képességünket fejlesztjük - versenyképességünk javítása és megrendelőink jobb kiszolgálása érdekében. Minden munkatársunkkal tudatosítjuk, az előírt és a megrendelők által elvárt pontos minőségi és megbízhatósági követelményeknek, hogy munkája minőségéért felelősséggel tartozik, és ezt rendszeres felügyelettel érvényre juttatjuk.

Domokos Béla

Tulajdonos


Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk