Üdvözöljük a Gastimpexnél

A konyhatechnológia és ipari hűtéstechnológia világában!

Nálunk mindent megtalál, mindez az Ön igényeihez igazodva!

A Gastimpex Hungária Kft. a konyhatechnológiai iparág egyik fontos szereplőjévé vált az utóbbi években.  Nagyipari konyhák, hotel-konyhák, éttermi konyhák, közüzemi konyhák, cukrászdák, élelmiszerüzletek, komplett kiviteli megoldását kínálja. . Tervezés, árajánlat-adás, kivitelezés, szerviz, utókövetés. Cégünket 2011-ben alapítottuk. Szakmai tapasztaltunk 10 évre tekint vissza, de a hűtéstechnológiai és tervezés területén, valamint konyhatechnológiai kivitelezésben és szervizelésben több mint 20 éves múltra tekintünk vissza.

Fiatalos és dinamikusan fejlődő cégünk professzionális modern konyhai gépeket és technológiát, valamint átfogó megoldásokat kínál minden leendő ügyfelének.
Modern gondolkodással, fiatalos lendülettel ambícióval telve, örömmel számolunk be közismert hazai és nemzetközi vevőink elégedettségével. A jövőre vonatkozóan arra ösztönöz bennünket, hogy fokozzuk erőfeszítéseinket a minőség és a szolgáltatás fejlesztésének érdekében. Barátságos szakembereink garantálják a minőségi munkát és a professzionális kivitelezést. Testreszabott konyhát és gépeket ajánlanak az Ön igényeinek megfelelően, számíthat ránk a tanácsadástól kezdve a vendéglátóhelyek végső átadásáig. Amire megoldást kínálunk: sütő-főző berendezések, hűtéstechnika, konyhai előkészítőgépek, szag- és páraelszívó rendszerek, mosogatógépek és rendszerek, rozsdamentes bútorok valamint mosodatechnikánk. Minden, ami konyha! Kizárólag magas szakmai ismeretekkel rendelkező, tehetséges, felkészült szakemberek végzik kivitelezéseinket. Ez a tény, valamint a kiváló technikai és technológiai háttér együtt biztosítják az elvégzett munka kiváló minőségét.

+36 70 776 4868
+36 70 677 4868
gastimpex@gastimpex.hu

A TV  csoportnál promotált, legújabb reklámfilmünk:

Főbb tevékenységeink:

KONYHATECHNOLÓGIA

Üdvözöljük a konyhatechnológia világában! A Gastimpex Hungária Kft. a konyhatechnológiai iparág egyik jelentős szereplője.

Fiatal és dinamikusan cégünk professzionális modern konyhai gépeket és technológiát, valamint átfogó megoldásokat kínál minden leendő ügyfelének. Modern és ambiciózus társaként örömmel számolunk be közismert hazai és nemzetközi vevőink elégedettségéről, hiszen arra ösztönöz bennünket, hogy fokozzuk erőfeszítéseinket a minőség és a szolgáltatás fejlesztéséének érdekében. Barátságos szakembereink garantálják a minőségi munkát és a professzionális kivitelezést. Testreszabott konyhát és gépeket ajánlanak az Ön igényeinek megfelelően, számíthat ránk a tanácsadástól kezdve a vendéglátóhelyek végső átadásáig. Amire megoldást kínálunk: sütő-főző berendezések, konyhai előkészítőgépek, szag- és páraelszívó rendszerek, mosogatógépek és rendszerek, rozsdamentes bútorok. Minden ami konyha!

Tovább a termékkatalógushoz

+36 70 776 4868
+36 70 677 4868
gastimpex@gastimpex.hu

HŰTÉSTECHNOLÓGIA

Az ételek megfelelő hűtése, fagyasztása a gasztronómia egyik legfontosabb területe. Ezekkel a megoldásainkkal is az élvonalba tartozunk!

Cégünk megbízható optimális és innovatív know-how-val, első osztályú termékekkel és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezik ipari hűtés és hűtőtechnológia területén. Megbízható hűtési technológiák átfogó választékát kínálja az étkezdék, konyhák és éttermek, valamint pékségek és egyéb intézmények számára. A következő technológiák forgalmazásával, tervezésével, beépítésével és karbantartásával foglalkozunk:

• hűtőkamrák
• hűtőszekrények, fagyasztók
• jégkockakészítőgépek forgalmazása
• látvány és kirakat hűtők
• bemutató hűtők
• pizza feltéthűtők
• klímaberendezések

Elérhetőségeink itt

PÁLYÁZATKEZELÉS

Pályázat figyelés, felkészítés, lebonyolítás, utókezelés.

Ha kevés felesleges ideje van, keressen minket! Szakértelemmel és szakmai kapcsolatokkal könnyítjük meg ügyfeleink helyzetét, optimalizáljuk ügyfeleink idejét és erőforrásait, állunk a kihívások elé!

• pályázat figyelés
• pályázat írás
• pályázat követés
• szerződött ügyfeleknek részére pályázat felhívás és előkészítés
• pályázati utómunkák elvégzése

Elérhetőségeink itt

SZERVIZ

Szakembergárdánk készséggel áll rendelkezésre a tevékenységeikhez kapcsolódó beüzemeléssel, szervizeléssel és karbantartással is.


VÍZ: helyszíni szervizelés, karbantartása
GÁZ: helyszíni szervizelés, karbantartása
ERŐSÁRAM: erősáramú gépek szervizelés, karbantartása, beüzemelése
GYENGEÁRAM: gyengeáramú gépek szervizelés, karbantartása, beüzemelése
VEZÉRLÉSEK: szervizelése, karbantartása,

+36 70 773 4868
szerviz@gastimpex.hu

Tekintse meg termékkatalógusunkat és kérjen ajánlatot még ma!

Gyors üzenet

az ügyfélszolgálatnak